Çayeli Hacı Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Çağdaş, beynelmilel ve ilmi değerler çerçevesinde eleştirici ve gelişime açık bir anlayışla; ilmi araştırmaları, çeşitli konulardaki bulguları ve beşeri gelişmeleri yakından takip edebilen, sorgulayıcı bir tavırla bunları değerlendirebilen, eğitim teknolojisinin kullanımında etkin, hayal gücü, yaratıcılığı ve estetik duyguları gelişmiş, sürekli gelişen ve kendini yenileyen, yabancı dil bilen, kendisiyle barışık, maddi ve manevi değerlerle donanmış öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, geniş bir ufku, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği esas alan, düşünen, yazan, okuyan, sürekli yeni arayışlar içerisinde olan, gelişmecilikten yana, eşya ve olaylar üzerinde kendi diyalektiğini kurabilen, tarihine, kültürüne ve milletine mensubiyet şuuru kazanmış, çağın bilgi ve birikimiyle donanmış, yarının dünyasında söz sahibi olacak, şahsiyetli gençleri yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 9,10,11.sınıflar salı ve perşembe 08:30-16:55 saatleri arasında;pazartesi 08:30-16:10´da,çarşamba ve cuma 08:30-15:20´ye kadar; 12.sınıflar pazartesi 08:30 -16:10 salı 08:30-16:55´e kadar diğer günler işletmelerde beceri eğitimi almaktadır.
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: KÖYLERDEN GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SERVİS SAĞLANMAKTADIR. DİĞER ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZEL SERVİSLER KULLANMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Güncel taban puan ve kontenjan bilgileri için aşağıdaki bağlantıya bakınız: https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Güncel taban puan ve kontenjan bilgileri için aşağıdaki bağlantıya bakınız: https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx

Telefon - 464 532 50 69

Belgegeçer - (464) 532 1288

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cayelisml.meb.k12.tr

Adres - YENİPAZAR MAH. HASTAHANE SK. NO 4 ÇAYELİ / RİZE

Öğretmen :22
Öğrenci :313
Derslik :13
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1175
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - RİZE İLİ ÇAYELİ İLÇESİ

Adres - YENİPAZAR MAH. HASTAHANE SK. NO 4 ÇAYELİ / RİZE

Ulaşım İLÇE MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ÇAYELİ İLÇE MERKEZİNDE ÇAYELİ DEVLET HASTANESİ KARŞISI